Friday, July 26, 2013

Long Time No See~

Assalamualaikum & selamat pagi dan salam Ramadhan..

Lama dh tak menulis dalam blog ni sejak going private months ago. Dh berhabuk dh blog ni pun.. *ayat cliche hahaha apepun blog ni masih lagi dijadikan wadah utk menyampaikan segalanya. Tapi bukan semua lerkara boleh dikongsi, tak gitu? Hee =)

Apepun, sempena bulan Ramadhan ni penulis nak minta ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dan terlajur perbuatan ke. Diri ini insan boasa yg seeing melakukan kekhilafan. Jalan utk berubah menjadi baik tu bukan memakan masa sehari. Sentiasa berubah utk menjadi insan yg lebih baik berbanding sebelum ini. Hee semoga anda semua dilimpahi rahmat dan beroleh keampunan sempenan bulan mulia ini. Jumpa lagi dilain masa. Salam Jumaat.


=)

2 comments:

  1. Tak boleh buat apa la Dol.

    Tukar Tiub idola aku.

    TT mempengaruhi aku sebagaimana rock kapak mempengaruhi aku dizaman 80an.

    Takde masalah kan?

    Selamat syawal, cheers!!

    ReplyDelete
  2. Follower ke : 177
    Hai.. Salam Kenal..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...