Friday, July 26, 2013

Long Time No See~

Assalamualaikum & selamat pagi dan salam Ramadhan..

Lama dh tak menulis dalam blog ni sejak going private months ago. Dh berhabuk dh blog ni pun.. *ayat cliche hahaha apepun blog ni masih lagi dijadikan wadah utk menyampaikan segalanya. Tapi bukan semua lerkara boleh dikongsi, tak gitu? Hee =)

Apepun, sempena bulan Ramadhan ni penulis nak minta ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dan terlajur perbuatan ke. Diri ini insan boasa yg seeing melakukan kekhilafan. Jalan utk berubah menjadi baik tu bukan memakan masa sehari. Sentiasa berubah utk menjadi insan yg lebih baik berbanding sebelum ini. Hee semoga anda semua dilimpahi rahmat dan beroleh keampunan sempenan bulan mulia ini. Jumpa lagi dilain masa. Salam Jumaat.


=)

7 comments:

  1. Tak boleh buat apa la Dol.

    Tukar Tiub idola aku.

    TT mempengaruhi aku sebagaimana rock kapak mempengaruhi aku dizaman 80an.

    Takde masalah kan?

    Selamat syawal, cheers!!

    ReplyDelete
  2. Follower ke : 177
    Hai.. Salam Kenal..
    done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

  3. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete
  4. Halo saya pemilik Amtread dari Blogger Indonesia ingin memberi tahu tentang 3 artikel utama saya.

    - Ciri Penipu Online dan Cara Mengatasinya
    - Cara Ping Artikel
    - Cara Mengecek Broken Link Blog

    Kamu bisa mengunjunginya satu persatu bila kamu membutuhkannya. Salam hormat Amtread.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...